Pergole

pergole

Pergole


Atunci cand este vorba despre amenajarea teraselor, un element important este confortul. Odata cu incalzirea vremii, terasele devin locul perfect pentru a savura cafeaua sau pentru petrecerea zilei in aer liber.
Desi se intampla uneori ca spatiile exterioare locuintei sa primeasca mai putina atentie decat cele interioare, este important ca in momentul amenajarii teraselor si gradinilor sa aveti in vedere crearea unui spatiu relaxant si reconfortant pentru dumneavoastra.
Pergolele sunt elemente utile pentru casa si gradina dumneavoastra, care intregesc arhitectura spatiului prin design-ul simplu si ergonomic.

Avantaje si caracteristici:


» standarde inalte de calitate si rezistenta, durata indelungata de functionare;
» elemente structurale care se integreaza discret si natural in mediul inconjurator;
» inchidere si deschidere totala si posibilitatea automatizarii acestora;
» structura din pin finlandez stratificat sau din aluminiu extrudat;
» sistem de drenare al apei.

DETALII TEHNICE


 Profilele de fixare si culisare sunt dreptunghiulare, din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, cu elemente de prindere inoxidabile.
 Carucioare de rulare cu rulment invelit in cauciuc si elemete de conexiune inoxidabile.
 Panza, cu sistem de strangere tip acordeon, este din material textil (Acrylic – Pasarela Dickson) de inalta tehnologie cu 3 straturi si asigura protectia optima impotriva radiatiilor UV, impotriva ploii, fiind si un sistem excelent de umbrire.
 Dimensiunile minime si maxime admise sunt de : 12,5 - 7,0 (m) / 1,5 - 7,0 (m)
 Sistemul manual si electric de manevrare permite desfasurarea in plan orizontal a panzei, pentru a face posibila reglarea luminii care patrunde sub copertina.

INTRETINERE


Pergolele nu necesita o intretinere deosebita. Este recomandata indepartarea produselor voluminoase depuse pe panza cu ajutorul unei perii sau a unui pamatuf electrostatic sau prin simpla inchidere si deschidere a sa de mai multe ori consecutiv. Ori de cate ori este necesar, dupa desprafuire, panza se va curate prin spalare cu un jet de apa sau pe suprafete reduse cu o carpa umeda si detergent normal.
pergole

Descriere produs:


Acest produs este ideal pentru acoperirea spatiilor largi. Cu aceste pergole va puteti bucura de gradina dumneavoastra si de timpul petrecut in aer liber indiferent de capriciile vremii. Pergolele pot acoperi spatiile restaurantelor, teraselor, curtilor si piscinelor.
Se poate crea cu usurinta o terasa pe care o puteti deschide total. In felul acesta, va puteti bucura de petrecerea timpului in aer liber, aproape de natura. Pergolele sunt proiectate astfel incat sa poata fi montate pe orice suprafata solida, adaptandu-se caracteristicilor acesteia.

Tipuri de actionari si accesorii


Pergolele se deschid si se inchid in cateva minute. Actionarea acestora se poate face manual si automat, cu buton sau telecomanda, dar actionarea motorizata este cea care asigura pergolelor o mobilitate sporita. Pentru terasele cu suprafete mari este ideala actionarea electrica cu telecomanda.
Structura pergolelor poate fi metalica, din aluminiu extrudat sau din lemn de pin finlandez stratificat, ambele fiind elegante si durabile. Constructia si materialele asigura rezistenta acestora si o buna functionare, chiar si in conditii meteorologice dificile. Sistemul cuprinde, inclusive, posibilitatea drenarii apei prin console speciale.

Ultimele Articole

  • Caracteristicile Plaselor De Tantari Culisante
    Devenite un accesoriu necesar, mai ales daca locuiti in zone rezidentiale cu un nivel de umiditate ridicat care favorizeaza aparitia tantarilor si a altor insecte, sistemele de plase tantari sunt probabil cea mai ...


  • Copertine Metalice Pentru Siguranta In Functionare
    Copertinele metalice sunt preferate de multi consumatori, pentru ca nu se uzeaza atat de repede ca si copertinele textile, de exemplu. Cele mai populare metale care se pot folosi in productia de copertine...


  • 3 Sfaturi In Alegerea Rulourilor Exterioare
    Sunt rulourile exterioare potrivite pentru locuinta dumneavoastra? Si daca da, ce fel de rulouri ar trebui sa alegeti? In continuare veti vedea cateva sfaturi in ceea ce priveste alegerea de rulouri exterioare...