Tamplarie PVC

tamplarie pvc

Tamplarie PVC Clasa Premium


Locuinta este spatiul in care fiecare familie are avantajul confortului personalizat si intim de acasa. Iar confortul este definit, cu un grad foarte ridicat, de cele mai performante sisteme de securizare si izolare, care insufla si un confort optic special, prin design-ul modern si elegant.
Sistemele de inchidere cu ajutorul tamplariei din PVC sunt, intrucatva, moderne si mult mai eficiente decat cele confectionate din profile din Aluminiu. Avansul tehnologic in domeniul solutiilor practice pentru casa si gradina sau pentru sustinerea unei afaceri profitabile a inaintat concluziile conform carora, din punct de vedere termic, Aluminiul are un randament mic, acesta pierzand rapid caldura. Standardele germane prevad, asadar, utilizarea de profile din Aluminiu cu camera de rupere termica de minim 24 mm pentru a elimina partial acest efect, in timp ce, in Romania se folosesc profile care au intre 8 si 14 mm.
Importanta montarii de tamplarie din PVC este accentuata de pierderea mare de caldura in cazul profilelor din Aluminiu (de peste 3 W/mp*K), in comparatie cu cele din PVC (coeficientul nu depaseste 1,6 W/mp*K).
Calitatea, rezistenta si eficienta PVC-ului si a celorlalte material si component utilizate in fabricarea tamplariei (armatura din otel zincat, sticla de provenienta franceza, feronerie germana) asigura cea mai performanta si sigura inchidere a ferestrelor.
Beneficiile suplimentare sunt deopotriva semnificative. Izolatia termica a tamplariei PVC cu 5 camere din clasa Premium prezinta cel mai bun coeficient de transfer termic a sistemelor de profil (1,0 W/mp*K), iar izolatia fonica se incadreaza in clasa de randament 5, avand o valoare de 47 dB.
>>> Practix va recomanda: comandati tamplarie PVC din Clasa Premium pentru a asigura cel mai bun raport calitate/pret si cel mai bun confort al locuintei dumneavoastra!

Beneficiile Tamplarie PVC Clasa Premium


Tamplaria PVC este sistemul care ofera cea mai performanta si moderna inchidere a ferestrelor locuintei dumneavoastra. Optiunea de securizare si izolare termica si fonica a casei nu mai reprezinta o noutate nici macar pe piata romaneasca, insa avansul tehnologic adus acestor sisteme contribuie la cea mai eficienta alegere pentru confortul zilnic si randamentul termic al locuintei.
Beneficiile numeroase sustin tamplaria PVC drept cea mai eficienta si avantajoasa alegere practica pentru locuinta pe termen lung, prin:
Se constituie drept unul dintre cele mai bune si performante profile de tamplarie PVC, din clasa Premium, de pe piata romaneasca.
Contine 5 camere de izolare termica si cea mai mare latime a profilului din PVC, de 76 mm, care contribuie la cea mai eficienta inchidere cu efect de optimizare a transferului de energie.
Izoleaza termic la cel mai inalt nivel, caracteristicile de fabricatie a produsului prevazand cel mai bun coeficient de transfer termic de 1,0 W/mp*K.
Prezinta un capacitate foarte mare de reducere a zgomotului, cu pana la 47 dB, in contextul unui nivel de zgomot considerat acceptabil pentru o casa, de 65 dB.
Au o durata de viata foarte mare, de pana la 50 de ani de functionare optima, garantata de catre producator.
Este de provenienta germana, fiind constituita numai din componente produse in Germania – feronerie si armatura, lucru care garanteaza calitatea generala inalta a tamplariei PVC nemtesti. Sticla este de provenienta franceza, Franta fiind cel mai apreciat producator si exportator in domeniu.
Prezinta cel mai bun raport de imbinare a materialelor PVC/plastic in procesul productiei, Germania avand cea mai stricta legiferare in domeniul calitatii si caracteristicilor de securizare si izolare termica si fonica a solutiilor practice pentru locuinta din intreaga lume. Astfel, utilizarea intr-un procent mare al PVC-ul asigura o duritate si o rezistenta forte mari ale tamplariei.
Prezinta cel mai bun raport calitate/pret din domeniul tamplariei PVC Premium de pe piata si un randament de amortizare a investitiei mai mare decat cel al tamplariei din clasa economic, datorat unei eficiente sporite in domeniul izolarii termice si fonice.
Realizeaza economii importante in timpul iernii, prin reducerea consumului de caldura, datorat coeficientului mic de transfer termic si, de asemenea, asigura o eficienta sporita pe timpul verii, cand se constituie sub forma celui mai bun paravan de blocare (datorita profilul din PVC) si de filtrare a razelor solare (datorita sticlei cu caracteristici specifice).
Sticla de provenienta franceza este realizata pentru a indeplini criterii variate de functionare si criterii estetice distincte, in functie de nevoile practice si estetice ale locuintei. Sticla poate fi de tip: float, ornamental, reflexiv, colorata in masa, antiefractie sau securizata.
Se intretine foarte simplu si putin costisitor, necesitand numai o curatare periodica cu ajutorul unei lavete si a unei solutii pe baza de detergent alcalin si apa (este interzisa utilizarea unei solutii abrasive sau pe baza de cloruri).
Are incluse in costul tamplariei PVC toate serviciile profesionale care contribuie la sporirea eficientei in utilizare a produsului si la cresterea duratei sale de viata: masuratori, livrare, montaj si consultant de specialitate.
Serviciile sunt destinate tuturor clientilor, indiferent de zona tarii, livrarea realizandu-se in maxim 6 zile lucratoare, conform standardelor profesionale Practix.

Tamplarie PVC Clasa Economica


Valoarea unei locuinte pentru familie este sustinuta in special de confortul acesteia. Iar confortul este rezultatul solutiilor practice de uz indelungat, care securizeaza optim, sporesc randamentul termic si pe cel fonic si ofera cel mai bun raport calitate/pret pentru protectia si confortul general al locuintei.
Deoarece intr-o cladire, pierderea termica la nivelul ferestrelor este de aproximativ 40%, este esentiala o inchidere performanta pe termen lung. Tamplaria este realizata din PVC, care prezinta cele mai importante caracteristici de eficienta termica. Cei 6 stabilizatori pe care ii cuprinde (de culoare, temperatura, dilatare s.a.) ii confera titulatura de cel mai bun material de constructii destinat ferestrelor.
Tamplaria PVC din Clasa Economica este cel mai performant si avantajos sistem din clasa sa, prezentand 5 camere de izolare termica si o latime a profilului de 70mm, conform standardului european in domeniul calitatii.
Raportul calitate/pret confera cel mai bun avantaj al tamplariei PVC din clasa economica, aceasta prezentand o durata de viata de la producator de pana la 50 de ani. Beneficiile la nivelul transferului termic mentin tamplaria in categoria celor mai eficiente sisteme de izolare, iar in ceea ce priveste izolarea fonica, zgomotul este diminuat cu pana la 33 dB.
>>> Practix va recomanda: cumparati numai acea tamplarie PVC care confera cel mai bun randament termic si fonic din clasa economica!

Beneficiile Tamplariei PVC Clasa Economica


Tamplaria PVC constituie cel mai cunoscut si apreciat sistem de inchidere, securizare si protectie termica si fonica a locuintei. Prin inchiderea ferestrelor cu ajutorul performantei tamplarii PVC se asigura cel mai bun confort, pe o perioada de pana la 50 de ani (conform criteriilor de functionare optima de la producator, in conformitate cu respectarea normelor de exploatare si mentenanta sigure).
Pentru a aduce beneficii utilizatorilor sai, tamplaria PVC comercializata de Practix indeplineste criteriile de eficienta si randament ale solutiilor practice pentru casa:
Prevede un numar de 5 camere pentru izolare termica, ceea ce confera un randamnet termic sporit si reducerea consumului de caldura si a costurilor cu incalzirea in timpul iernii sau cu ventilatia artificiala in timpul verii, pentru ventilatia artificiala.
Asigura o izolare termica si fonica optime, datorita latimii mari de 70 mm a profilului si a celor 2 garnituri de etansare prevazute in procesulde fabricatie.
Corespunde normelor europene in domeniul securizarii si al reducerii pierderii de caldura, ceea ce se reflecta la nivelul economisirii resurselor natural si a diminuarii poluarii.
Se considera ca nederanjant pentru locuinta o valoare maxima a zgomotului de 65 dB. Tamplaria PVC din clasa economica asigura o reducere superioara a zgomotului cu pana la 32 dB.
Asigura cel mai bun coeficient de transfer termic la tamplaria PVC – avand o valoare de 1,2 W/mp*K – confirma eficienta si rentabilitatea in timp a sistemelor de inchidere pe baza de tamplarie.
Provin din procesul de fabricatie germana, cel mai apreciat si calitativ, datorita tehnologiei avansate in domeniu si a normelor stricte de imbinare a materialelor in productie – se utilizeaza cel mai bun raport PVC/plastic pentru fabricarea tamplariei din tot segmentul producatorilor mondiali.
Contin numai componente de origine germana – feronerie si armatura – si sticla de provenienta franceza, asigurandu-se astfel cea mai buna calitate si rezistenta in functionare.
Se amortizeaza in timp, prin realizarea de economii lunare – iarna se reduce consumul de caldura, iar vara, de energie electrica, tamplaria si sticla aferenta constituind un filtru impotriva razelor soarelui si astfel evitandu-se supraincalzirea din zilele toride.
Prezinta cel mai bun raport calitate/pret de pe piata, avand incluse in costul produsului, concomitent cu beneficiile sale intrinseci, serviciile profesionale ale echipei de specialisti Practix: consultanta, masuratori, livrare si montaj, oriunde in tara.
Se livreaza oriunde in tara in decurs de maxim 6 zile lucratoare, pentru ca profesionalismul este una dintre caracteristicile pe care o promovam in toate serviciile noastre adresate clientilor.
Prezinta o gama variata de optiuni pentru sticla, in functie de nevoile particulare ale utilizatorilor sau arhitecturii. Sticla poate fi de tip: float, ornamental, reflexiv, colorata in masa, antiefractie sau securizata.
Se intretine foarte usor si putin costisitor, prin stergerea periodica cu o laveta umezita in solutii alcaline din apa si detergent (acest lucru exclude substantele abrasive sau pe baza de cloruri).
Feroneria poate fi prevazuta cu un sistem special de siguranta pentru copii, pe baza de cremon cu cheie.

Culori Profile PVCProfilele de PVC sunt injectate, in procesul de productie, cu pigmenti speciali. Aceasta tehnica de injectare a pigmentilor in materia prima asigura profilelor o culoare uniforma si de calitate. Tot datorita acestei metode, profilele cu imitatie lemn au un aspect placut pe partea interioara.
De asemenea, profilele de PVC imitatie lemn sunt realizate prin folierea profilelor cu un film special, rezistent la UV. Acest film confera profilelor un aspect deosebit.
Sunt disponibile urmatoarele nuante in standard – stejar auriu, stejar inchis, nuc si alb si culoarea extrastandard: mahon.

tamplarie pvc
tamplarie pvc
tamplarie pvc
tamplarie bucuresti
tamplarie bucuresti
tamplarie bucuresti
tamplarie bucuresti


Tipuri de sticlaLOW-e


Low-e asigura pe de o parte valori scazute ale pierderilor de energie datorita stratului special aplicat cu care este tratata sticla pe una din fete, iar pe de alta parte, contribuie la retinerea aportului de energie castigat prin radiatii solare. Acest tip de sticla are o acoperire pirolitica de tip "soft" care indeplineste cele mai inalte standarde de performanta si calitate si cele mai inalte cerinte in materie de izolare termica, transparenta si omogenitate.

FOUR SEASON


Sticla Four Season - (sticla pentru cele 4 anotimpuri)- pastreaza calitatile geamului de tip low-e, dar are un grad mai ridicat de protectie impotriva razelor solare din exterior catre interior. Reprezinta alegerea potrivita atunci cand se doreste eliminarea efectului de sera din locuinte datorat aportului de energie naturala provenit de la soare. Astfel se pot reduce costurile cu climatizarea pe timpul verii.

Ornamentala


Sticla este un material ideal pentru a moderniza interiorul, datorita versatilitatii de modele, culori si texturi. Gama variata de modele destinate utilizarii in domeniul constructiilor va permite sa conferiti un aspect elegant oricarei incaperi.
Avansul tehnologic conduce la imbunatatirea confortului casei, in ceea ce priveste reducerea zgomotului, securitatea si eficienta energetica.

Reflexiv


Datorita efectului de oglinda, acest tip de sticla este destinat in special cladirilor de birouri sau cladirilor comerciale, precum si peretilor cortina.
Sticla disponibila poate varia in functie de culoare - bronze, gri, verde, albastru, argintiu sau clar, acestea determinand diferentele de transmisie UV sau de lumina.

Colorata in masa – bronz


Acest tip de sticla este recomandat in special pentru lucrarile de exterior, carora le confera o nota distinctive si eleganta, care nu poate fi obtinuta cu alte tipuri de sticla.
Geamul colorat in masa absoarbe o mare parte din cantitatea de energie solara, impiedicand astfel supraincalzirea interiorului. Nuanta culorii este determinata in principal de grosimea geamului. De aceea, se recomanda folosirea unei singure grosimi de geam pentru intreaga suprafata cu geamuri puse.
Sticla colorata in masa prezinta avantajele efectulului colorat atat in interior cat si in exterior, reflexiei slaba a luminii si protectiei impotriva radiatiei solare prin absorbtia energiei solare. Sticla colorata este obtinuta prin adaugarea unor oxizi metalici in compozitia sticloasa in timpul topirii.

Antiefractie si Securizat


Tipul de sticla antiefractie confera un grad mare de siguranta in cazul tentativelor de intrare prin efractie in locuinte si protejeaza vitrinele magazinelor, bancile, salile de sport si toate locatiile cu un caracter comercial.
Este obtinut prin suprapunerea a doua sau mai multe foi de sticla, intre care se aplica rasini transparente. Efectul in cazul unui soc este de fisurare, insa nu se gaureste sau sparge.
Tipul de sticla securizat poate fi adaptat nevoilor de protective ale spatiului, prin procedee de calire sau stratificare. Astfel, sticla se va sparge in conditii de siguranta, protejand impotriva riscurilor majore de ranire sau accidentare.


tamplarie bucuresti

Feronerie


Tamplaria PVC comercializata sub brandul Practix respecta calitatea germana a sistemelor si echipamentelor de siguranta pentru ferestre si usi. In fabricarea tamplariei PVC se utilizeaza feronerie marca Siegenia-Aubi de provenienta germana, care satisfice toate criteriile de performanta si prezinta cea mai buna anduranta in timp.
Avantaje:
» confera stabilitate si durabilitate in timp;
» impiedica rabatarea si deschiderea ferestrei in acelasi timp;
» au un aspect placut si nu ruginesc in timp;
» suprafetele sunt tratate impotriva coroziunii;
» sunt realizate din componente inovatoare, care ofera o siguranta ridicata.


  • Caracteristicile Plaselor De Tantari Culisante
    Devenite un accesoriu necesar, mai ales daca locuiti in zone rezidentiale cu un nivel de umiditate ridicat care favorizeaza aparitia tantarilor si a altor insecte, sistemele de plase tantari sunt probabil cea mai ...


  • Copertine Metalice Pentru Siguranta In Functionare
    Copertinele metalice sunt preferate de multi consumatori, pentru ca nu se uzeaza atat de repede ca si copertinele textile, de exemplu. Cele mai populare metale care se pot folosi in productia de copertine...


  • 3 Sfaturi In Alegerea Rulourilor Exterioare
    Sunt rulourile exterioare potrivite pentru locuinta dumneavoastra? Si daca da, ce fel de rulouri ar trebui sa alegeti? In continuare veti vedea cateva sfaturi in ceea ce priveste alegerea de rulouri exterioare...